Kategorija vesti: Ljubav & SeksRed

Uvrnuti zakoni u vezi sexa

Ukoliko u Bejkersfildu poželite da stupite u seksualne odnose sa Satanom (?!), obavezno upotrebite kondom! Ovo je samo jedan od bizarnih zakona u vezi sa seksom.

Da vas nasmejemo na početku radne nedelje, predstavljamo vam otkačene zakone u vezi sa seksom koji su zaista na snazi u nekim gradovima i državama. Pa, ako vas put nanese tamo… da vam ne bude posle đavo kriv.

London: Protivzakonito je upražnjavati seks na parkiranom motociklu. Pa iako bi to bilo neuporedivo opasnije (i komplikovanije), motocikl u pokretu se ne pominje. Zakon je eksplicitan: “parkiran motocikl”.

Alabama: Seks igračke su nelegalne. Sve do jedne.

Bejkersfild (Kalifornija): Seks bez kondoma sa Satanom (?!) je protivzakonit. Pa ako “tražite Đavola”, pobrinite se da vam kondom bude pri ruci.

Indijana: Bilo koji vid oralnog seksa je protivzakonit.

Kina: Ženama nije dozvoljeno da budu gole u hotelskim sobama, čime, u mnogim slučajevima, hotelske sobe gube poentu. Ipak, smeju da se skinu u kupatilu.

Minesota: Seks sa živim ribama je zakonom zabranjem. Mrtve ribe, s druge strane…

Hejltorp (Merilend):U javnosti smete da se ljubite ne duže od jednog minuta u kontinuitetu. U Ajdahu je dozvoljeno vreme 18 minuta.

Hong Kong: Žena sme da ubije muža ako ga uhvati u prevari, ali samo golim rukama.

Džordžija: Seks van braka je protivzakonit.

Viskonsin: Muškarcu nije dozvoljeno da puca iz pištolja u trenutku dok partnerka doživljava orgazam.

Birmingem: Nezakonito je da se muškarac i žena bace u akciju na stepeništu crkve nakon zalaska sunca.

Tajland: Kazna za muškarca koji bi imao seks sa ženkom psa je viša ako je kuja u teranju.

Minesota: Zabranjeno je da spavate goli. Dakle, koliko god taj seks bio veličanstven i iscrpljujući, obavezno se obucite pre nego što utonete u san.

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar