Kategorija vesti: BlueZanimljivo

NVIDIA na Gamescom 2013 sajmu igara

NVIDIA je danas objavila listu najnovijih igara u 2013-oj godini za Gamescom, najveći sajam igara u Evropi. Od 21-og do 25-og avgusta posetioci NVIDIA štanda u hali 8/C30 će biti u mogućnosti da među prvima isprobaju neke od najuzbudljivijih naslova najavljenih za ovu zimu kao što je Assassin’s Creed IV Black Flag iz Ubisoft-a. Prezentacije gostiju poput Activision-a, Wargaming-a i 2K će obezbediti sadržaj koji nije viđen do sada i to je prilika da budete jedni od prvih u Evropi koji će isprobati ove naslove na NVIDIA SHIELD konzoli.     

NVIDIA štand u hali 8/C30 je podržan najnovijim računarima koje karakteriše nagrađivana GeForce GTX 700 serija grafičkih kartica. Pogledajte način na koji bi trebalo da se igraju novi naslovi. Oprobajte se kao špijun u Splinter Cell Blacklist igri ili zaplovite u Assassin’s Creed IV Black Flag – obe igre možete probati na štandu.

NVIDIA štand je mesto za potpuno nove trejlere i snimke igara predstojećih blokbastera uključujući Assassin’s Creed IV Black Flag i The Witcher 3. Među specijalnim gostima će biti i izdavač Activision koji će predstaviti Call of Duty: Ghosts, Warner koji će vas povesti na putovanje u prošireni Gotham City sa Betmenom. Arkham Origins i 2K pripremaju bezbedno čist prikaz The Bureau: XCOM Declassified. Tu su još i prezentacije Wargaming-a, Meteor-a, SEO-a, Infinite Games-a i neki naslovi koji tek treba da budu najavljeni.

Gamescom 2013 će takođe biti prilika za gejmere iz Evrope da vide NVIDIA SHIELD. U izjavi Eurogamer.net-a se kaže: “Hajde da odmah pređemo na stvar: NVIDIA SHIELD je vrhunska portabilna konzola.”  Učesnici će napustiti sajam kao jedni od retkih koji su imali priliku da među prvima oprobaju SHIELD.

Tokom trajanja Gamescom 2013 sajma NVIDIA će poklanjati grafičke karte iz GeForce GTX 700 serije zajedno sa hiljadama drugih proizvoda.

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar