Kategorija vesti: BlueTechnolife

Noviteti iz NVIDIA-je predstavljeni u Beogradu

U Beogradu su ove nedelje predstavljeni novi grafički procesori sa Maxwell tehnologijom kompanije NVIDIA, kao i GeForce Experience softver koji na najbolji način povezuje sve NVIDIA proizvode i optimizuje performanse računara. Ovi novi GPU-ovi omogućavaju kako gejmerima, tako i zaljubljenicima u mobilne tehnologije i automobile potpuno novi vizuelni uguđaj.

Kompanija NVIDIA, koja je lider u proizvodnji grafičkih procesora kako za desktop tako i za mobilne uređaje, ima obavezu da konstantno unapređuje grafičke procesore imajući u vidu da je značaj ove tehnologije u stalnom porastu.

GeForce Experience softver povezuje sve NVIDIA proizvode i na taj način automatski optimizuje igre u skladu sa mogućnostima tj performansama računara. U pitanju je besplatna aplikacije koja gejmerima omogućava optimalno igračko iskustvo. Takođe, preko te aplikacije korisnici mogu da sačuvaju delove igre na nekom od servisa kao što je Twitch i podele ih sa drugim gejmerima.

Uz pomoć GeForce Experience softvera snaga grafičkih procesora unutar desktop i mobilnih uređaja biva optimizovana i na taj način ubrzava aplikacije koje mogu da zahtevaju više snage za pokretanje, i sve to bez uticaja na performanse i vizuelno iskustvo.

Kompanija NVIDIA je na događaju predstavila i specijalno dizajniran PC računar za gejming koji će gejming entuzijasti svakako jedva čekati da probaju. Računar poseduje GeForce Experience i bio je povezan za G-Sync monitor. Vizuelno iskustvo i performanse su još jednom potvrdile zbog čega je kompanija NVIDIA u samom vrhu kada su grafički procesori i tehnologije koje ih prate u pitanju.

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar