Kategorija vesti: Lepota/KozmetikaRed

Nova unapređena tehnika senčenja za još prirodniji izgled kose!

Inovativna, osvežena tehnika balayaga će prosvetliće vašu kosu, ali isto tako i stvoriti kontrast, tako da je ovaj način bojenja kose savršen ne samo za plavuše, već i za i za dame prirodno smeđe boje.


Nakon dramatičnog ombre izgleda koji smo obožavali pre nekoliko godina, na beauty sceni se pojavila balayage tehnika i u potpunosti zavladala trendovima u svetu kose.

 Dok je ombre bio spoj tamnijeg gornjeg dela i svetlijih vrhova koji su na kosi stvarali zanimljivi kontrast, balayage je doneo prirodniji izgled suncem okupane kose. Jednostavna, efektna i savršena za svaku boju, dužinu i teksturu, balayage tehnika bojanja u kosu unosi pramenove koji joj daju punoću i osećaj dubine.
 

Ovog proljeća balayage će zasjati u novom, još boljem i nikad jednostavnijem za održavanje izdanju koji su već isprobale brojne ljubiteljke novih trendova u kosi. Novi izgled balayage tehnike započinje tamnijom nijansom pri korenu kose i prelazi u nekoliko nijansi svetliju na vrhovima.

Za razliku od klasičnog, novi balayage izgled donosi jači kontrast između tamnog korena i svetlih vrhova kose što ga čini savršenim izborom čak i za one čija je kosa prirodno tamnije smeđe boje . U tom slučaju će se tamni koren kose stopiti sa njihovom bojom tena i očiju, nebitno koliko je on svetliji od prirodnog ostatka kose.

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar