Kategorija vesti: Lepota/KozmetikaRed

NIVEA nam otkriva kako starimo danas

Beiersdorf kompanija je sprovela istraživanje o tome kako na žene danas utiče neizbežni proces starenja i time im pružila šansu da se uvere u efikasnost NIVEA Q10 plus dnevne kreme protiv bora.

Starenje kože je proces koji ne možemo izbeći, ali on više nije od strane žens širom sveta doživljavan kao nešto negativno. Žene su mu potpuno izmenile pristup. Mnoge žene u tridesetim, četrdesetim, ili pedesetim godinama, imaju  više samopouzdanije, osećaju se lepše, bolje, samouverenije i ispunjenije nego u svojim dvadesetim. Sprovedeno istraživanje od strane tima stručnjaka Beiersdorf kompanije pokazalo je da je proces starenja kod žena drugačiji nego očekivan. Mnogo je opušteniji, lakši i zabavniji. Žene su shvatile da je najvažnije živeti u sadašnjem momentu i težiti ka tome da se uvek dobro osećaju. A da bi se to i ostvarilo, žele da im koža izgleda mladalački i sveže.

Kompanija Beiersdorf sprovela je četiri odvojena istraživanja u kojima je učestvovalo nekoliko desetina žena, kako bi im pomogla u ovom procesu i omogućila im da uživaju u svakom momentu. Žene su u ovom istraživanju testirale NIVEA Q10plus dnevnu kremu protiv bora (1.181 din.). Radi se o kremi koja hrani kožu koenzimom Q10, ključnim elementom za njenu negu, koji naše telo samo proizvodi, a čiji nivo opada sa godinama. Svakodnevnom upotrebom NIVEA Q10plus dnevne kreme protiv bora, koža biva elastičnija, mlađa i obnovljena, a bore su manje primetne.  NIVEA ima i efikasnog noćnog terapeuta protiv starenja– Q10plus noćnu kremu protiv bora (1.181 din.) koja podstiče regeneraciju kože tokom sna. A spoj ova dva proizvoda omogućava će ženama da da svaki trenutak prožive punim plućima.

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar