Friday, April 26, 2024
HomeGreenDoručak sa Rudolfom u Hajatu

Doručak sa Rudolfom u Hajatu

Magazin Story i kompanija Imlek sa poznatim svetskim kuvarom Rudolf van Vinom i novim sefom kuhinje hotela Mihaelom Kreilingom organizovali su druženje sa medijima u kuhinji restorana Metropolitan Gril hotela Hajat . 
Beba Dragić, glavna i odgovorna urednica magazina Story u ulozi domaćiće skupa, Rudolf i Mihael pozvali su medije na doručak koji su zajedno pripremali i pri tom se dobro se zabavili. Mediji su imali priliku da čuju neke nove ideje kako pripremiti idealan i kreativan doručak kao i da dodatno pričaju o budućim aktivnostima dva vrsna kuvara.

Na kraju druženja Rudolf se zahvalio organizatorima zaslužnim za njegov dolazak, magazinu Story, kanalu 24kitchen, kompaniji Imlek i ambasadi kraljevine Holandije, kao i medijima na pruženoj pažnji i dobroj atmosferi.
O Rudolfu van Vinu: Rudolf je poznati holandski i svetski kuvar, o čemu govore mnogobrojne nagrade koje je dobio za svoj rad. U svojim emisijama se trudi da kuvanje predstavi na šarmantan i što jednostavniji mogući način. Na kanalu 24kitchen možemo ga gledati u više emisija, kao što su Easy Cooking, Rudolph’s Bakery i druge.
O Mihaelu Kreilingu: Mihael Kreiling, novi glavni šef kuhinje hotela Hyatt Regency Beograd koji je na ovu poziciju došao početkom 2013. Prethodne tri godine svoju karijeru uspešno je gradio u britanskom hotelu Hyatt Andaz. Poznat po svom inovativnom pristupu, već dve decenije niže uspehe u domenu kulinarstva i dobitnik je nekoliko prestižnih nagrada, radeći na vodećim pozicijama u vrhunskim restoranima i hotelima u Nemačkoj, Francuskoj i Velikoj Britaniji.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!