Saturday, April 27, 2024
HomeGreen5 neodoljivih ribljih specijaliteta (4)

5 neodoljivih ribljih specijaliteta (4)

Tačno je da riba tri puta pliva. Prvo u vodi, potom u ulju, a na kraju u gutljaju vina. Ovo je pet proverenih recepata.
SKUŠA SA TIKVICAMA
POTREBNO JE: 4 fileta dimljene skuše, 250 ml ulja, malo svežeg ruzmarina, limun, 2 tikvice, mešavina mediteranskih začina, beli luk u prahu, prezle
PRIPREMA
Skušu uzduž isecite i propržite je minut na zagrejanom ulju kome ste dodali nekoliko listića ruzmarina. Prelijte je sokom od limuna i izvadite na papirni ubrus. Dodajte još malo ulja, pa ispržite kolutove tikvica da smekšaju. Pospite začinima i prezlama, a kad se malo prohlade, pravite manje zalogaje tako što ćete u dva koluta tikvica uviti skušu.
Izvor: Blic-Žena

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!