Kategorija vesti: Ljubav & SeksRed

Znakovi da je potpuno pala na vaš šarm

Otkrijte na vreme da li joj se dopadate ili je pravi trenutak da odustanete i krenete dalje u lov!

DODIRUJE KOSU

Neverbalna komunikacija je takodje važna i iz njenog govora tela možete mnogo toga da naučite. Jedan od najvažnijih pokušaja flertovanja jeste zabacivanje kose, a dok nonšalantno, zavodljivo mahanje kosom predstavlja siguran način da vam pokaže da joj prija vaše društvo, konstantno igranje s njenim pletenicama ili repom može da sugeriše da je nervozna ili nesigurna.

OBLIZIVANJE USANA

Gest oblizivanja usana vas tera da obratite pažnju na njene usne i da inicirate poljubac. Međutim, kao i sa dodirivanjem kose i sa ovim gestom morate da budete oprezni, budući da povremeno oblizivanje otkriva da joj se dopadate, ali često oblizivanje usana može da bude samo veoma loša navika.

ZADIRKIVANJE

Kada ste bili mali, siguran način da pokažete nekoj devojčici da vam se dopada jeste da je začikujete, počupate ili udarite, zar ne

Tako je i kod odraslih. I muškarci i žene koriste zadirkivanje kako bi pokazali određenoj osobi da im se dopada i da bi testirali tuđe namere.

PRIBLIŽAVANJE

Kada se dvoje približe jedno drugom, njihova privlačnost kao da automatski raste. Ako vam se simpatija približava, to je siguran znak da joj se dopadate i da želi da vam se približi (i poljubi vas).

DELI INTIMNE STVARI S VAMA

Ako vam se otvorila i počela da priča neke intimne stvari iz svog života (ne mislimo bukvalno na intimne), ona u stvari želi da vam kaže da joj se dopadate, da joj ulivate poverenje i da želi da se još više povežete.

GLAVU DRŽI NAGNUTU KA VAMA I SMEŠKA SE

Nagla je glavu na jednu stranu (ka vama) i blago se osmehuje – ovo je tipičan govor tela osobe koja želi da vam privuče pažnju. Ako uspostavlja i dugi kontakt očima, definitivno misli da ste atraktivni i seksi.

U OGLEDALU

Postoji razlog zašto kažu da je imitiranje najveći oblik laskanja.

Prema ovoj teoriji, žena koja nesvesno imitira pokrete vašeg tela, zapravo pokazuje da joj se strasno dopadate.

Proverite i sami: da li dodiruje lice i uzima čašu nekoliko sekundi posle vas?

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar