Kategorija vesti: Red

Zimska nega kože uz Vichy

Bez obzira na to što UV zračenje ne vidimo i ne osećamo, moramo da biti svesni da duže zadržavanje napolju na hladnoći ostavlja posledice. Tako na primer skijanje, kao jedna od najpoznatijih zimskih aktivnosti, kožu dosta izlaže suncu zbog čega bi obavezno trebalo da se pravilno zaštitimo. Sunčevi zraci, odbijajući se od sneg, intenzivnije utiču na kožu, te se tako brže oštećuje koža. Na zimskom suncu Vichy preporučuje korišćenje najviših zaštitnih faktora kako bismo yadržali idealan kvalitet, lepotu i zdravlje kože, uprkos štetnim sunčevim zracima. Linija Ideal Soleil sadrži proizvode koji pružaju najvišu zaštitu lica i izloženih delova tela od sunca u toku zimskih dana. Tokom svakodnevnog izlaganja zimskom suncu, Vichy preporučuje upotrebu Ideal Soleil Ypigmentovane zaštitne kreme 3u1 SPF 50+ protiv tamnih fleka ili Ideal Soleil Dry touch tečnost za lice SPF 50 za mešovito-masnu kožu. Za usne i osetljiva područja na licu Vichy savetuje upotrebu Ideal Soleil stika za osetljiva područja SPF 50+/UVA20 XL.
Linija Ideal Soleil sadrži proizvode koji su namenjeni nezi svih tipova kože (dečije, odrasle, masne i suve). Specijalna Ideal Soleil formula sadrži sistem UV filtera s aktivnim sastojkom Mexoryl® SX-XL i mineralni kompleks. Sistem UV filtera koji deluje protiv UVB zraka na površini kože i UVA zraka koji dopiru dublje u kožu i tako prevenira hiperpigmentaciju, dok mineralni kompleks služi kao izvorni prirodni antioksidans iz termalne vode Vichy koji garantuje dodatnu zaštitu.

Budite oprezni na otvorenom!

Za svakodnevni boravak na otvorenom, Vichy preporučuje IDEAL SOLEIL OBOJENU ZAŠTITNU KREMU 3u1 SPF 50+ protiv tamnih fleka. Nova Ideal Soleil pigmentovana zaštitna krema 3u1: ujednačava boju kože, koriguje nepravilnosti i sprečava loš uticaj sunčevih zraka. Namenjena je za zaštitu osetljive kože lica i dostupna je sa zaštitnim faktorom SPF 50+ za veoma visoku zaštitu.
Kao deo redovne zimske opreme Vichy savetuje da isprobate IDEAL SOLEIL Stik za osetljiva područja SPF 50+/UVA20 XL za borbu protiv štetnih efekata UV zraka i za zaštitu kože. Obogaćena je i termalnom vodom Vichy koja smiruje, jača i obnavlja kožu.
Ukoliko imate kombinovanu ili masnu kožu, tokom sportskih aktivnosti na otvorenom tokom zime Vichy savetuje DRY TOUCH FLUID ZA LICE SPF 50/30 koji pruža visoku zaštitu od UVB i UVA zraka. Ima laganu matirajuću teksturu koja pruža optimalnu zaštitu zahvaljujući svojoj formuli koja sadrži sistem filtera Mexoryl® XL i mineralima koji pomažu u zaštiti od sunčevih zraka, tamnih fleka i preranog starenja kože što su sve posledice lošeg uticaja sunca.

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar