Kategorija vesti: Ljubav & SeksRed

Tipovi muškaraca koje žene izbegavaju

Ukoliko prepoznate sebe u nekom od ovih tipova, vreme je za promene…

MUŠKARAC KOJI MRZI ŽENE

Ovaj tip muškaraca ne krije svoje stavove. Na sastanku će naći manu svakoj devojci i biće kivan na ceo ženski rod.

To je jedini tip muškarca na ovoj listi koji će uraditi sve da ne dođe do bilo kakve veze ili odnosa. Žene koje upoznaju ovakve muškarce, ne bi trebalo da krive sebe za neuspeh, a verujte da će od takvog muškarca pobeći glavom bez obzira.

PAMETNJAKOVIĆ

Ovi muškarci imaju naviku da sve kritikuju. On verovatno ne pije i ne puši i ne okleva da ljudima kaže da i oni krenu tim putem. Od prvog sastanka pridikuje ženi, govoreći joj da ne pije vino ili da ne jede dezert. Žene ne vole da budu osuđivane, pa takvo ponašanje nalaze kao iritantno i nepristojno.

SVAĐALICA

Karakterna osobina ovog tipa je da svaki razgovor pretvara u debatu. Kada devojku izvede u provod, ona se više oseća kao da je član debatnog kruga, a ne kao neko ko mu se sviđa. Sastanak bi trebalo da bude prijatno iskustvo, ali ako je on defanzivan sve vreme, žene neće uživati.

ŠKRTICA

On pozove devojku na večeru, a onda naruči najjeftinije vino i sve vreme kalkuliše da li će imati dovoljno novca na računu. Na prvim sastancima svaki muškarac mora biti džentlmen i pitanje budžeta ne sme biti u prvom planu. Ukoliko počnete da brojite svaki novčić budite spremni da će ona ubrzo pobeći.

TIP KOJI FLERTUJE SA SVIMA

Ovakav tip muškaraca neće sakriti činjenicu da odmerava druge žene u prisustvu svoje lepše polovine. U suštini oni imaju vrlo malo poštovanja za žene, što ne samo što će ugroziti njeno samopouzdanje, već će je momentalno naljutiti. Razmislite ovako: kako bi vama bilo da vaša devojka odmerava druge muškarce u vašem prisustvu? Nismo sigurni da bi vam bilo preterano prijatno.

AROGANTNI TIP

Ova vrsta muškaraca ima ogroman ego. On je takođe prilično grub i sve ljude oko sebe posmatra sa visine. Žene često muškarce cene po tome kako se ophode prema drugim ljudima. Kada ste u njenom društvu nije dovoljno da budete fini samo prema njoj, ona će gledati kakvi ste u interakciji sa svojom okolinom. Jedna od karakteristika ovog tipa je i hvalisavost, a to je nešto što nikada ne radi pravi muškarac.

PREDVIDLJIVI TIP

Žene zaista ne vole predvidljive tipove, jer uvek znaju kako će oni reagovati. Uvek se drže ustaljenih formula i nikad ne žele da probaju nešto drugačije. Na primer, nikad neće iznenaditi ženu nekim spontanim činom, a one iznad svega vole dozu neočekivanosti i uzbuđenja. Ne morate biti bad boy ili potpuno slobodnog duha da je osvojite, ali probajte da eksperimentišete, pogotovo na početku veze.

OČAJNIK

Ovaj tip muškarca odlikuje previše emotivnosti (što je dobro), ali sa velikom dozom nesigurnosti i bez samopouzdanja. On sumnja u sebe i budućnost svog odnosa sa partnerkom ili prijateljima.

Kao što mi ne volimo nesigurne žene, tako ni većina žena ne žele šmokljana, koji nije dovoljno siguran u sebe već želi snažnog partnera koji zna šta hoće i sve čini da to i postigne. Ali ako se stalno žalite, pogotovo u početku veze, posumnjaće u vaše kvalitete i brzo će vas ostaviti.

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar