Kategorija vesti: BlueTechnolife

Tegra 4 igrarije za mlađe i starije

Od momenta kada je kompanija NVIDIA lansirala svoju Tegra platformu svet igara na tablet računarima i mobilnim telefonima je dobio novu dimenziju. Da stvar bude zanimljivija čak su i pasionirani desktop gejmeri na pomenutoj pronašli dobru zabavu, što joj je donelo dodatnu popularnost u godinama iza nas.

Prošlog meseca NVIDIA je predstavila novu – Tegra 4 platformu, koja je po performansama i energetskoj efikasnosti daleko ispred prethodne generacije, još uvek veoma popularne Tegra 3 platforme. Sa lansiranjem pomenute veliki svetski proizvođači igrica predstavili su i veći broj naslova za istu među kojima se nalazi i pet igrica koje vizuelno izgledaju fantastično.

Burn Zombie Burn

Burn Zombie Burn je igrica za koju smo sigurni da će vas oduševiti kako tematski, tako i grafički. Glavni zadatak koji imate u ovoj igrici je da ubijete što više zombija, pre nego vas oni pojedu i zaslade se vašim mozgom. Pucanja ima na sve strane, kao i krvi i odsečenih glava i delova tela. Kako napredujete, odnosno idete iz nivoa u nivo, zombiji postaju sve okrutniji i okrutniji, pa morate i vi bolje da se opremite nauražanjem. Vizuelno kao što rekli igrica izgleda veoma moćno i što je još bitnije maksimalno je zabavna – prosto se lepi za prste! Uživajte!

Carie: Blood Mansion

Ovo je igrica od koje verujemo da se nećete odvajati danima, pre svega zato što je veoma, veoma dinamična, a zatim i što grafički izgleda maksimalno “napucano”. Vi vodite glavni lik – devojku Carie kroz avanture, koje su sve teže i teže kako napredujete. Obratite pažnju na naouružanje u ovoj igrici ono je jako važno i gledajte što ćešće da ga unapređujete.

CODEX: The Warrior

Ako volite konstantnu borbu i akciju onda je CODEX: The Warrior igrica koju nikako ne smete da propustite. U njoj se borite protiv jako moćni i čudnih bića koja morate da savladate kako bi došli do drevnog dokumenta o ratu na nebu. Grafički posmatrano ova igrica izgleda fenomenalno i trenutno na najbolji mogući način prikazuje sve performanse NVIDIA Tegra 4 platforme za koju je i optimizovana.

Dead on Arrival 2

Ovo je još jedna igrica o zombijima u kojoj morate da ih pobijete bukvalno do poslednjeg inače je svet u jako velikoj opasnosti. Priča je apokaliptičnog tipa i vizuelno izgleda veoma, veoma atraktivno, a pošto dolazi sa punom PhysX podrškom računajte na sjajne dimne i svetlosne efekte oko vas.

RU Golf

Ovo je Tegra igrica koju smo već imali prilike da vidimo na NVIDIA Tegra 3 platformi, a sada u svom novom izdanju za Tegra 4 platformu ona izgleda još moćnije. Upitanju je multiplejer online igrica sa bitkama prsa u prsa gde svetlosni efekti pršte na sve strane. Kako napredujete iz nivoa u nivo to su vam protivnici sve teži i teži, ali je i uživanje sve veće i veće!

Kontakt: TegraZone, www.tegrazone.com

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar