Kategorija vesti: Lepota/KozmetikaRed

Tajna savršene kose Gigi Hadid

Zahvaljujući svom besprekornom izgledu i ogromnom uticaju Gigi Hadid ostvarila je brojne ugovore sa najprestižnijim modnim kućama.

Pored savršenih outfita, ova 21-godišnja lepotica poznata je i po blistavoj koži, prirodnom makeup-u i savršeno razbarušenoj talasastoj kosi na kojoj joj mnogi zavide, ali od sada i vi možete postići ovaj savršeno-nesavršeni look.

Samolepljivi vikleri su savršeno rešenje za svaki tip kose, posebno ako želite da povećate njen volumen izjavila je Gigi. Volim da ih nosim tokom sušenja kose ili nakon toga za postizanje extra volumena. Veličinu viklera birajte prema dužine vaše kose, ali i na osnovu toga kakav izgled želite da postignete.

Za messy look i kosu koja izgleda kao da ste se u njoj dobro zabavili dovoljno je osušite je fenom, a zatim poprskati slanim sprejom ili lakom kako bi ste dobili na teksturi.

Iako mnoge žene praktikuju pranje kose svaki dan, Gigi ne spada u tu grupu. Prečesto pranje kose isušuje vrhove, a potencira mašćenje korena kose. Vrlo je važno da odredite i tip svoje kose. Poznata manekenka preporučuje da se uvek konsultujete sa frizerom i da vam stručnjaci preporuče preparate za negu kose, prema njenom tipu.

 

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar