Kategorija vesti: Ljubav & SeksRed

Svađe koje je svaki par imao i kako ih izbeći

Jeste li znali da se svi parovi svađaju uglavnom oko istih i često potpuno trivijalnih stvari?

“SAMO ZURIŠ U TELEFON”

U današnjem vremenu kada telefon koristimo i iz privatnih,a više iz ličnih razloga kako bismo proveli što više vremena na društvenim mrežama, sasvim je logično da je ovo najčešći razlog za svađu.

Ako se i vama dogodi da vam devojka prebaci što ste opsednuti svojim telefonom, nikako nemojte da kažete da vam je dosadno, jer pored vas se nalazi osoba koju volite,sigurno možete da pronađete neku temu za razgovor.

Dogovorite se da imate period kada ćete potpuno ostaviti telefone ili da nećete koristiti telefon kada ste zajedno, a onaj ko prekrši pravilo mora da pere sudove ili tako nešto. Ili se dogovorite da ko prvi pogleda telefon mora da ispuni seksi želju partnera.

“TROŠIŠ PREVIŠE NOVCA”

Ovo se više odnosi na parove koji žive zajedno, pa imaju zajednički fond.

Da ne bi došlo do svađe napravite jedan zajednički fond, ali i dva odvojena (vaš i njen) koji će predstavljati količinu novca nad kojom druga osoba ima potpunu kontrolu.

“NEMAMO DOVOLJNO SEKSA”

Ovo je takođe jedan od učestalih razloga za svađu među partnerima. Porazgovarajte iskreno o tome šta seks predstavlja vama i koliko vam je važan. Ko zna, možda se vaša devojka ne oseća privlačnom? Ili možda ona misli da vam nije stalo što vam je libido opao u poslednje vreme?

Razgovor je uvek rešenje,a ako se problemi sa libidom nastave, posetite lekara.

“NE POŠTUJEŠ ME”

Jedna od najgorih svađa se dešava ako se jedan od vas ne oseća dovoljno vrednovanim.

Morate da kažete naglas, nemojte da očekujete da ona zna koliko je cenite. Terapeut za parove Bil Klok je objasnio da žene i muškarci žele da čuju različite stvari.

Dok je muškarcima potrebno da čuju kako su poslovno cenjeni i da su žrtve koje oni čine prepoznate, žene imaju potrebu da im se da do znanja da ste je čuli šta je rekla i da je razumete, a da ne spominejnmo da je smatrate dragocenom.

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar