Kategorija vesti: OrangeUrban vodič

Sutra – romantika u bioskopu: „Andrea Bočeli: Ljubav u Portofinu“

Koncertni film „Andrea Bočeli: ljubav u Portofinu“ ekskluzivno će biti prikazan samo u bioskopu „Cineplexx Delta City“ u Beogradu, 8. marta u 20 časova. Svetska premijera ekranizovanog koncerta Andree Bočelija „Ljubav u Portofinu“, kojoj su prisustovali producent Dejvid Foster i poznati tenor, održana je u Londonu 21. januara, a domaća publika imaće priliku da ga pogleda premijerno 8. marta u bioskopu „Cineplexx Delta City“ u Beogradu.

Omiljeni svetski tenor Andrea Bočeli prvi put se pojavljuje na velikom platnu u snimku koncerta „Ljubav u Portofinu“, koji će ove godine zaigrati u bioskopima širom sveta, u produkciji Dejvida Fostera, čiji je dosadašnji rad nagrađen sa 16 Gremi nagrada. Na ovom koncertu, snimljenom u avgustu 2012. na trgu jednog od najlepših mesta na svetu, Bočeli je napravio intimnu i vrlo romantičnu atmosferu.

Izveden za posebne zvanice na trgu Pjaceta u Portofinu, „Andrea Bočeli: ljubav u Portofinu“ pruža bioskopskoj publici priliku da slušaju najpoznatije ljubavne pesme u izvođenju najuspešnijeg soliste klasične muzike. Tokom večeri Bočeli scenu je podelio sa senzacionalnim profesionalcima, kao što su violinistkinja Kerolajn Kembel, nemačka zvezda Helen Fišer, brazilska pevačica i tekstopisac Sendi, trubač Kris Boti i Bočelijeva verenica Veronika Berti, koja mu se pridružila u duetu „Something stupid“. Ove fantastične izvođače pratili su orkestar i ritam sekcija od 40 članova. Bioskopski događaj uključuje i ekskluzivni intervju sa Bočelijem, snimljen u njegovoj rodnoj zemlji.

Filipo Sugar, predstavnik italijanske kuće Sugar Music, o ovom koncertnom filmu, govori: „Nastup najčudesnijeg tenora u takvoj intimnoj atmosferi uz zalazak sunca u Portofinu je nešto što se ne sme propustiti. Bioskopsko prikazivanje daje široj publici priliku da uživaju u najromantičnijim pesmama, koje izvode najbolji svetski umetnici uz ikonu klasike, Andreu Bočelija. To je prilika i da se čuju njegova razmišljanja o ljubavi i romansi u specijalnom intervjuu.“

 • Cineplexx Delta City Beograd,
 • 8. mart 2013. godine, 20:00
 • Trajanje: 102 minuta (87 minuta + 15 minuta ekskluzivnog intervjua)
 • Reditelj: David Horn
 • Izvršni producenti: Filippo Sugar, David Horn
 • Producenti: Andrea Cotromano, Mitch Owgang
 • Muzička produkcija: David Foster
 • Zvanični sajt: www.andreabocelli.com/loveinportofino

 

Pesme

 1. Cinema Paradiso (u muzičkoj pratnji Krisa Botija)
 2. Senza Fine
 3. Enema e Core (u muzičkoj pratnji Kerolajn Kembel)
 4. Quizas Quizas Quizas
 5. A Mano A Mano
 6. Perfidia
 7. Champagne
 8. Corovado (duet sa Sendi)
 9. Tristeza
 10. La Vie en Rose
 11. Something Stupid (duet sa Veronikom Berti)
 12. Besame Mucho
 13. Love me Tender
 14. September Morn
 15. When I Fall in Love (duet sa Helen Fišer, u muzičkoj pratnji Krisa Botija)
 16. Roma Nun Fa la Stupida Stasera
 17. Era Gla Tuto Provisto
 18. Love in Portofino (u muzičkoj pratnji Kerolajn Kembel)
 19. My Way

Karte su u prodaji, a više informacija može se naći na veb adresi www.cineplexx.rs.

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar