Kategorija vesti: BlueTechnolife

Stižu najbrži NVIDIA GeForce GTX 700M notebook-ovi!

NVIDIA je danas predstavila NVIDIA GeForce GTX 700M seriju notebook GPU-ova koji omogućavaju gejming notebook-ovima da budu još manji i snažniji nego ikada ranije. GeForce GTX 700M serija GPU-ova donosi fenomenalne perfomanse, naprednu gejming tehnologiju i istinsku portabilnost sledećoj generaciji gejming notebook-ova.   

“Skoro svi novi gejming notebook-ovi su bazirani na GeForce GTX 700M GPU-ovima”, izjavio je Rene Haas, potpredsednik i generalni menadžer računarskih proizvoda u kompaniji NVIDIA. “GPU je srce svakog gejming računara i svi top OEM proizvođači gejming računara su izabrali GeForce GTX 700M seriju kako bi osvežili svoje serije. GeForce GTX označava gejming, više nego ikada ranije”.

Nova serija GeForce GTX 700M GPU-ova uključuje:

  • GeForce GTX 780M – Najbrži notebook GPU na svetu.
  • GeForce GTX 770M – Do 55 posto brži od proizvoda koga zamenjuje.
  • GeForce GTX 765M – Izabran od strand kompanije Razer za potrebe dizajniranja najtanjeg PC gejming laptopa, 40 posto lakšeg i tanjeg od trenutnog rekordera.
  • GeForce GTX 760M – Do 30 posto brži od proizvoda koga zamenjuje.

Bazirana na NVIDIA Kepler arhitekturi, 700M serija GPU-ova poseduje tehnologije koje automatski povećavaju do maksimuma perfomanse notebook-ova i gejming iskustvo. Bez truda ili bilo kakvog zahteva prema korisniku tehnologije rade u pozadini kako bi se uštedelo na bateriji, unapredile perfomanse i obogatili vizuelni efekti i time omogućavaju najbolje notebook iskustvo koje GPU može da pruži. Tehnologije koje su uključene su:

  • NVIDIA Optimus tehnologija kola omogućava dug rad na bateriji tako što računar automatski isključuje GPU kada nisu potrebne visoke perfomanse.
  • NVIDIA GeForce Experience softver koji automatski podešava igru tako da korisnik iskusi najbolje perfomanse i vizuelni kvalitet specijalno za notebook korisnika a uz to održava GeForce drajvere na najnovijim verzijama.
  • NVIDIA GPU Boost 2.0 tehnologija koja automatski i inteligentno podešava GPU klokove kako bi se maksimizirale grafičke perfomanse.

Notebook proizvođači su se posvetili upotrebi GeForce GTX 700M GPU-ova u svojim računarima. Sledeći proizvođači su se odlučili za novu seriju GPU-ova: Acer, Asus, Clevo, Gigabyte, MSI, Razer i Toshiba. Ostale kompanije će najaviti svoje proizvode uskoro. Više informacija o GeForce 700M familiji notebook GPU-ova se može naći na www.GeForce.com.

 

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar