Kategorija vesti: OrangeUrban vodič

Šišanjem ili feniranjem podrži borbu protiv raka u TC UŠĆE

Svi oni koji posete UŠĆE Shopping Centar 25 . i 26. januara u periodu od 12 do 20 časova imaće priliku da ih, u okviru humanitarne akcije, profesionalni tim frizera ošiša ili isfenira, a iznos donacije svako može sam da odredi u skladu sa svojim mogućnostima.

Ova humanitarna akcija organizovana je zahvaljujući podršci Hair studija “Artego“ a cilj su prikupljanje sredstava za rad dobrotvorne organizacije BELhospice i edukacija i podizanje nivoa svesti o potrebama terminalno obolelih od raka. U holu UŠĆE SC biće postavljena bina sa frizerskim stolicama, a frizeri će sve vreme šišati i fenirati posetioce koji budu želeli da podrže akciju. Ujedno, na BELhospice pultu posetioci će moći da se informišu o akciji, kao i radu i uslugama BELhospice centra.

BELhospice uspeva godišnje da zbrine od 300 do 400 pacijenata u Beogradu što je samo 10 odsto od ukupnog broja naših sugrađana kojima je potrebna pomoć. Sve usluge palijativnog zbrinjavanja koje pruža BELhospice su besplatne za pacijente i njihove porodice, a celokupan rad BELhospice centra finansira se isključivo iz donacija i dobrotvornih akcija koje ovaj centar organizuje tokom godine.

Prema podacima centara za zbrinjavanje obolelih od raka, u Beogradu 6000 naših sugrađana godišnje umre od raka, jedna trećina umire u bolnicama, dok za ostale ne postoje statistički podaci.

Dođite u UŠĆE Shopping Center i podržite borbu protiv raka.

 

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar