Kategorija vesti: Ljubav & SeksRed

Sex preko skajpa

Veza na daljinu zna često da bude frustrirajuća. Ne možete da poljubite, zagrlite i osetite dodir voljene osobe kada želite, već ste limitirani na komunikaciju preko žice, ali upravo to je ono što treba da okrenete u svoju korist.

Veza na daljinu nikada nije jednostavna i laka. Kilometri vas sputavaju da se ljubite, mazite i imate seks kada poželite, i najbolje što možete da dobijete su vruće SMS poruke, seksi razgovor ili seks preko Skajpa.

Međutim, upravo ovo treće može i te kako da bude zabavno i uzbuđujuće, sve što treba je da se pridržavate nekih pravila. Skajp neće u potpunosti moći da zameni fizički kontakt koji biste imali u krevetu, ali zasigurno se nećete ni osećati uskraćeno jer ćete istovremeno imati i sliku i ton upakovano u vrlo seksi izdanje. Malo li je? Evo na koji način možete da dođete do odličnog virtuelnog seksa.

Odaberite pravi trenutak

Prema rečima stručnjaka za seksualno zdravlje Džila Mičelsona, i najsmelijim parovima je često teško da započnu igru.

Za početak je potrebno da odredite idealno vreme kako biste uspešno sproveli plan. Najboji momenat za predlaganje akcije je kada govorite koliko jedno drugome nedostajete. Baš tada treba da stavite do znanja svojoj dragoj ili dragom da biste voleli da imate seks.

Planirajte unapred

Dogovorite skajp-sastanak onda kada znate da ste oboje sami kod kuće i daleko od bilo kakvog stresa. Ne samo da će vas to smiriti nakon napornog dana na poslu nego će i uticati pozitivno na učvršćivanje vaše veze.

Obezbedite sebi seksi atmosferu

Iskustvo će biti mnogo bolje ako svoju okolinu uredite tako da podstiče na senzualni užitak. Nema ničeg seksi u skajp-seksu dok u pozadini ide epizoda vaše omiljene turske serije. Isključite TV, prigušite svetla, upalite neku laganu muziku i na sebi ostavite samo donji veš ili pak ništa.

Budite spremni

Neprijatnost treba da pobedite time što ćete se lepo pripremiti za celu stvar. Razmislite o onome što biste voleli da priuštite oku i uhu svog partera. Stavite na papir listu stvari koje možete da kažete, a za koje znate da uzbuđuju vašu ljubavnu polovinu. A kada dođe do akcije, sve to izazovnim glasom i sa velikom pozudom izgovorite u slušalicu. Iznenadiće vas reakcije.

Priuštite fantastičan video doživljaj

Seksolog dr Dženet Hol predlaže pokretanje akcije uz snažne slike. Razgovarajte o tome šta imate na sebi, mestima na kojima se dodirujete i potrudite se da prenesete seksi osećaj. Pitajte svoju ljubavnu polovinu šta bi vam radila kada bi sada bila pored vas. Kamera će celoj priči dati poseban šmek na koji niko neće ostati imun.

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar