Kategorija vesti: BlueTechnolife

Real boxing – borba u virtuelnom ringu

Proizvođač igara Vivid Games izbacio je novu, poboljšanu verziju igre Real Boxing, optimizovanu za Android uređaje koje pokreće moćni Tegra 3 procesor kompanije NVIDIA. Jedna od najboljih boks igara za mobilne telefone dostupna je u Google Play prodavnici.

Kako bi unapredili teksturu, animaciju i efekte, tvorci iz Vivid Games-a su odlučili da Real Boxing pridruže grupi Tegra- optimizovanih igara i time je podignu na viši nivo. Gejmeri će biti bliži akciji nego ikada do sada zahvaljujući  Motion Capture-u koji potpuno realistično prikazuje pokrete u borbi. Kreatori Real Boxing-a su išli toliko daleko da su radi što verodostojnije reprodukcije borbe snimali prave borce u ringu. Digitalizaciji sporta doprinosi i izuzetna grafika koju pruža Unreal Engine, pa ćete prilikom žustrog okršaja unutar ringa videti znoj i krv, osetiti svaki kroše, direct i aperkat.

Real Boxing nudi i impresivni Carier Mode u kome se borba odvija kroz trideset turnira i u realnim prostorima. Dok se takmiče za titulu, igrači moraju da preuzmu više od dvadeset protivnika, pri čemu svakog od njih odlikuje jedinstven stil borbe. Protivnici mogu da unaprede svoje veštine kroz seriju mini igara, uključujući preskakanje konopca, treniranje na većim i manjim džakovima. Stotine mogućih kombinacija frizure, boje kože, odeće, tetovaža omogućavaju stvaranje autentičnog izgleda izabranog boksera.

Tvorci Real Boxing-a su išli toliko daleko da su radi što verodostojnije reprodukcije borbe snimali prave borce u ringu. Ovo je definitivno revolucija u Android igrama i dokaz koliko je napredovalo tržište igara za mobilne telefone, jer se Motion Capture do sada koristio samo za animirane i SF filmove. Dobrom utisku doprinosi Tegra 3 platforma, što je dokaz da sjajne stvari mogu da se naprave sa optimizovanim softverom. Čak niste ljubitelj ovog žanra, Real Boxing će vas naterati da se oprobate u realističnoj sportskoj borbi unutar virtuelnog ringa.

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar