Kategorija vesti: Art ShowBlueFilm

Pogledajte trejler #2 i domaći sajt filma “Velika iluzija”!

Pogledajte trejler #2 najnovijeg filma Luija Leterijea (Borba Titana, Transporter), “Velika iluzija” (Now You See Me) i budite deo magije na zvaničnom domaćem sajtu filma. Film je izazvao odlične reakcije, kako kod kritičara tako i kod publike i do sada je zaradio $109,895,511 čime se našao na samom vrhu svetske BoxOffice liste. Više informacija o filmu na zvaničnom domaćem sajtu.   

“Velika iluzija” uvlači elitnu jedinicu FBI u igru mačke i miša sa super-timom najboljih svetskih iluzionista – „Četiri jahača“. Iluzionisti tokom svojih predstava izvode seriju smelih pljački u kojima su žrtve pokvareni finansijski moćnici, a zatim milione dolara svog plena prebacuju na račune svojih gledalaca, uvek ostajući korak ispred zakona.

Specijalni agent FBI-a, Dilan (Rafalo) je odlučan da natera iluzioniste da plate za svoja dela i zaustavi ih pre nego što što izvedu najavljenu i do sada najveću pljačku. Pritom je primoran da sarađuje sa Almom, detektivkom Interpola, prema kojoj gaji ozbiljne sumnje. Iz očaja se obraća Tadeusu (Frimen), poznatom razotkrivaču magije, koji tvrdi da je pljačka banke izvedena prerušavanjem i video trikovima. Jedina stvar oko koje se Dilan i Alma slažu je da „Jahači“ sigurno imaju unutrašnji kontakt i da je pronalaženje te osobe ključ za okončanje talasa „magičnih pljački“. Da li je to Tadeus? Ili Alma? Ili je to zaista… magija?

Sjajnu glumačku ekipu filma čine: Džesi Ajsenberg, Vudi Harelson, Dejv Franko, Morgan Frimen, Ajla Fišer, Mark Rafalo, Majkl Kejn.

Novi trejler filma “Velika iluzija”, koji dolazi u naše bioskope dolazi 27. juna, možete pogledati ovde:

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar