Kategorija vesti: Art ShowBlueFilm

Pogledajte neverovatnu transformaciju Džonija Depa u filmu Crna misa!

Džejms Vajti Baldžer bio je strah i trepet američkog podzemlja. Figura koje se i FBI plašio… toliko plašio da je sa njim morao da sarađuje.

Međutim, 2011. godine sreća, ili neko drugi, je okrenuo leđa Vajtiju i njegova zlogalasna vladavina ljudskim sudbinama je završena.

CRNA MISA je film rađen po istinitoj priči o jednoj od najdužih i najskandaloznijih kriminalističkih saga u SAD-u čiji je protagonista zloglasni gangster Džejms “Vajti” Baldžer! Reditelj Skot Kuper ulogu surovog gangstera poverio je maestralnom Džoni Depu koji se bukvalno transformisao u lika. Vizuelno, izvođački, glumački Dep je Baldžera oživeo na velikom platnu u punom smislu te reči… toliko da se gledaocu ledi krv u žilama.

U filmu, pored Depa, igraju Benedikt Kamberbač, Džoel Edgerton, Kevin Bejkon, Džesi Plemons, Dakota Džonson, Piter Sarsgard i drugi.

Baldžer (Dep) gangster je irskih korena, koji je preko 20 godina igrao dvostruku igru kao jedan od najvećih američkih kriminalaca, a uživao je sigurnost i podršku prijatelja iz detinjstva, najvažnije osobe bostonskog FBI-a. Njihov prljavi dogovor, kojim je Baldžer postao FBI-jev doušnik, omogućio mu je da učvrsti svoju moć, takođe i da s vremenom postane FBI-ev najveći neprijatelj i provede 16 godina na listi najtraženijih zločinaca.

Film CRNA MISA stiže u bioskope sutra 29.10!

Trejler možete pogledati na ovom link-u

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar