Kategorija vesti: Lepota/KozmetikaRed

Osam najvećih holivudskih švalera

Kao što su “obični smrtnici” skloni varanju, tako i slavne ličnosti nisu otporne na prevaru, samo što u njihovom slučaju za to sazna ceo svet. Iako možda podjednako varaju i muškarci i žene, neke poznate holivudske šmekere bije glas da su “švaleri”, dok se takav epitet ne može prepisati nekoj određenoj glumici.

Džoš Hartnet, jedan od najlepših i najpoželjnijih glumaca mlađe generacije, 2006. godine prevario je tadašnju devojku, poznatu glumicu Skarlet Johanson sa nepoznatom devojkom dok je bio u Sidneju. Skarlet je za to vreme bila na snimanju filma u Engleskoj. Od tada Džoš važi za lepotana kom ne treba verovati.

Dejv Navaro, bivši suprug Karmen Elektre, prevario je Karmen sa glumicom Džejn Alt koja neverovatno podseća na njegovu tadašnju suprugu. Nakon razvoda sa Karmen, Dejv je nastavio u istom stilu da “održava” veze.

Jednoj od najdražih glumica Holivuda srce je surovo slomio “loš momak” Džesi Džejms kada je prevario sa striptizetom. Iako je na sva zvona nudio svoje izvinjenje i tražio oproštaj, zauvek je čini se ostao omrznut u Holivudu, a Sandra se okrenula, usvojila sina i zauvek ga izbrisala iz svog života.

Jedan glumac ostaće zauvek žigoasan kao jedan od najvećih švalera. Reč je o Hju Grantu, koji je svoju prelepu verenicu Elizabetu Harli prevario sa prostitutkom Divin Braun.

Rame uz rame sa Grantom stoji i Džad Lou. Naime, dok je bio veren sa Sijenom Miler, on ju je varao sa bivšom dadiljom njegove dece, Dejzi Rajt.

Na ovom spisku nalazi se i glumac za kim sve žene na planeti uzdišu – neodoljivi Bred Pit. Pre nego što se razveo od Dženifer Aniston, Bred je ušao u vezu sa svojom sadašnjom suprugom Anđelinom Žoli. Taj brak i dalje traje, ali, znate kako kažu – ko jednom prevari…

Iako nije toliko šarmantan kao prethodni kanditati, u Vudi Alenu očigledno postoji nešto zavodljivo čime je uspeo da smuva Sun-Ji Previn, dvadesetvogodišnju usvojenu ćerku svoje tadašnje žene Mije Ferou.

Popularni komičar Edi Marfi je 1997. pokušao da kupi usluge transeksulane prostituke. U to vreme bio je sa svojom lepom ženom Nikol kojoj je pokušao da se opravda tvrdeći kako ga je dotična dama zamolila za prevoz. Nikol mu je vrlo brzo potvrdila razvod.

 

Izvor: 24sata

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar