Kategorija vesti: BlueGedžetiTechnolife

Odlično napajanje

Bez kvalitetnog napajanja nema stabilnog, mirnog i tihog rada računara pa pri kupovini ove komponente treba voditi dosta računa da se kasnije ne bi držali za glavu (havarija sistema, gubitak podataka…). Naš savet bi bio da se odlučite za napajanje proverenog proizvođača, a Chifetc je svakako jedan od njih. Iz aktuelne ponude pomenutog izdvojili smo jedan cenovno veoma korektno pozicioniran model od 500W koji može da pogura i jače konfiguracije.

Chieftec CTG-500-80P je veoma tiho napajanje snage 500W dizajnirano za umereno zahtevne korisnike, mada može da bude ok izbor i za one zahtevnije. Nije modularnog tipa, ali je napravljeno od vrhunskih materijala i podržava aposlutno sve međunarodne certificate u svojoj klasi što ga dodatno preporučuje. Lako se montira u sve vrste ATX kućišta i sa njim smo na testovima postigli vise nego sjajne rezultate.

Bez problema je CTG-500-80P napajanje uspelo da pogura dve NVIDIA GTX 560 kartice, Core i7 proceosor poslednje generacije i dva HDD-a od po 500GB. Šta više reći osim topla preporuka!

Cena (sa PDV-om): 6.099,00 dinara

Kontakt: EWE, www.ewe.rs

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar