Kategorija vesti: BlueTechnolife

NVIDIA pojačava svoj izvršni bord sa dva nova potpredsednika za evropsko tržište

NVIDIA je danas najavila imenovanje dva nova potpredsednika koji će biti zaduženi za tržišta Evrope, Bliskog Istoka i Indije.

Jaap Zuiderveld je imenovan za potpredsednika prodaje i marketinga, a Xochilt M. Balzola-Widman za potpredsednicu poslovnog biznisa za region.

Zuiderveld u kompaniju NVIDIA dolazi iz Colt Technology Services iz Londona, gde je vodio globalni tim direktne prodaje. Pre toga, obavljao je funkciju glavnog izvrsnog direktora i generalnog direktora ACN-a za Evropu i izvršnog direktora kompanije Active 24. Zuiderveld ima više od 20 godina iskustva u IT industriji i telekomunikacijama, a ranije je bio na vodećim pozicijama u Versatel Telecom International, KPN Telecom i British Telecom.

On će voditi sve poslove kompanije NVIDIA na teritoriji Evrope, Bliskog istoka i u Indije, uključujući i Rusiju.  Biće odgovoran za vođenje brige o razvoju i rastu poslovanja u oblasti  rada sa korisnicim, kompanijama, automobilskom industrijom i embeded sistemima.

Balzola-Widmann u kompaniju NVIDIA dolazi iz Amazona, gde je bila odgovorna za Kindle liniju proizvoda na teritoriji Centralne Evrope.  Ona je veteran u gejming industriji , a bila je na visokim funkcijama u kompanijama Activision Blizzard i Electronic Arts. Tokom 20-godišnje karijere, Balzola-Widmann je imala i ulogu u upravljanju i prodaji u kompanijama  Ingram Micro i Symantec na evropskom tržištu.

Odgovorna je za vođenje potrošačkih kanala  kompanije NVIDIA za EMEAI region, a sa fokusom na GeForce i SHIELD brendove.

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar