Kategorija vesti: BlueTechnolife

NVIDIA i Ubisoft formiraju gejming alijansu za najžešće igre ove jeseni

NVIDIA je danas najavila alijansu sa kompanijom Ubisoft kako bi ponudili PC gejmerima najbolje moguće gejming iskustvo kada su u pitanju najveći naslovi ove jeseni koji uključuju igre kao što su Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist, Assassins Creed IV Black Flag i Watch Dogs.    

Razvojni tim kompanije NVIDIA radi rame uz rame sa Ubisoft razvojnim studijom na korišćenju inovativnih grafičkih tehnologija kako bi kreirali svetove koji osiguravaju visok nivo realnosti i imerzije. Jedan od primera je NVIDIA TXAA antialiasing tehnologija koja omogućava glatku animaciju po Holivudskim standardima, mekane senke, HBAO+ (horizon-based ambient occlusion) i naprednu DX11 tesalaciju.

“PC gejming je jači nego ikad a Ubisoft razume da PC gejmeri zahtevaju istinski elitno iskustvo – najviše rezolucije, najveću tečnost animacije i najnovije tehnologije”, izjavio je Tony Tamasi, stariji potpredsednik zadužen za sadržaj i tehnologiju u kompaniji NVIDIA. “Radili smo jako blisko sa neverovatno talentovanim kreativnim timom kompanije Ubisoft kroz ceo proces razvoja kako bi uključili naše tehnologije i osigurali najspektakularnijie moguće svetove u igrama”.

“PC je ostao jedna od najpopularnijih gejming platformi i mi smo posvećeni najboljem mogućem iskustvu za naše PC igrače”, izjavio je Geoffroy Sardin, glavni menadžer za marketing i prodaju zadužen za EMEA regiju u kompaniji Ubisoft. “Kombinacija ekspertize u vizualnom računarstvu kompanije NVIDIA i kreativnost našeg razvojnog tima pruža korisnicima neverovatno iskustvo od trenutka kada izaberu neku od Ubisoftovih igara za PC.”

PC verzija igre Splinter Cell Blacklist koja je izašla 20. avgusta je dostupna odmah od strane retail partnera koje učestvuju u NVIDIA promociji namenjenoj sledećim modelima GeForce GTX kartica: 660, 660 Ti, 670, 680, 760, 770 i 780. Više detalja o akciji i ekskluzivnim tehnologijama u igri možete naći ovde.

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar