Kategorija vesti: BlueTechnolife

NVIDIA GeForce GTX 680M GPU – sirova snaga u malom pakovanju!

Kompanija NVIDIA danas je donela  NVIDIA Kepler grafičku arhitekturu nove generacije za najbolje laptop računare koje pokreće GeForce grafika, predstavivši novi grafički procesor NVIDIA GeForce GTX 680M.

Kao najbrži i najnapredniji grafički procesor za gejmerske laptop računare koji je ikada napravljen, GTX 680M GPU omogućava neprevaziđene performanse, neverovatnu energetsku efikasnost i najnapredniju gejmersku tehnologiju ikada.

“GeForce GTX 680M  je najbrži mobilni GPU ikada, ali predstavlja više od toga”, izjavio je Rene Haas, potpredsednik i generalni direktor sektora za laptop računare u kompaniji NVIDIA. “Takođe nudi čitav arsenal gejmerskih tehnologija nove generacije, u sprezi sa Optmus tehnologijom za duže trajanje baterije.”

Grafiči procesori iz GeForce 600M serije konstruisani su tako da daju superiorne performanse i energetsku efikasnost. Samo GeForce grafički procesori nude:

  • Adaptivnu V-sync tehnologiju – novu tehnologiju za tečniji gejming
  • Napredne AA režime –  za jasnije slike, uključujući NVIDIA FXAA i novi TXAA
  • NVIDIA Optimus tehnologiju – koja omogućava znatno duže trajanje baterije zahvaljujući automatskom prebacivanju na GPU po potrebi
  • NVIDIA PhysX podršku – za ubrzanu fiziku unutar igre
  • NVIDIA 3D Vision 2 tehnologiju – za veće, svetlije i udobnije 3D gejmerko iskustvo
  • NVIDIA 3DTV Play softver – za povezivanje laptop računara na 3DTV, za najkompletnije gejmersko iskustvo koje se može imati u dnevnoj sobi
  • NVIDIA Verde drajvere za laptop računare visokih performansi – koji nude podršku za igre i maksimalnu kompatibilnost od prvog dana
  • NVIDIA SLI tehnologiju –  koja najbrži GPU za laptop čini još bržim, gotovo udvostručujući performanse neophodne za gejming
  • Podrška za NVIDIA CUDA tehnologiju – za GPU računarstvo visokih performansi

Kompanija Alienware je takođe najavila gejmerske laptop računare M17x i M18x koji će biti dostupni sa GeForce GTX 680M grafičkim procesorima za nekoliko nedelja.

“Snažan fokus na performansama i tehnologija implementirana u  NVIDIA GeForce GTX 680M GDDR5 kapaciteta 2GB savršeno odgovara Alienware M17x i M18x modelima,” izjavio je Frenk Ejzor, generalni direktor kompanije Alienware. “Bilo da je u pitanju jedna grafička kartica u modelu 17x ili dupla GTX 680M u modelu M18x, korisnici Alienware računara će obožavati to što imaju toliko moći pod prstima.”

Alienware M17x će biti dostupan sa GeForce GTX 680M grafičkim procesorom i NVIDIA Optimus tehnologijom ili NVIDIA 3D Vision tehnologijom. Alienware M18x biće dostupan sa GeForce GTX 680M grafičkim procesorima u jedinstvenim ili  SLI konfiguracijama do kraja meseca.

GeForce GTX 680M GPU takođe je dostupan u MSI GT70 laptop računarima i gejmerskim laptopovima  preko Clevo mreže partnera kao što su Ava Direct, Maingear i Origin.

Više informacija o GeForce GTX 680M dostupno je na sajtu www.GeForce.com. Za više informacija o proizvodima i novostima u  kompaniji NVIDIA, kao i za  video materijale, fotografije, i druge inormacije molimo vas da posetite sledeću adresu: NVIDIA newsroom.

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar