Kategorija vesti: BlueGedžetiTechnolife

Novi NVIDIA GeForce GTX 760 GPU donosi neverovatne gejming performanse

NVIDIA je danas lansirala novi NVIDIA GeForce GTX 760 GPU, koji nudi neverovatne PC gaming performanse, glatke frejmove i ekskluzivne GeForce GTX funkcije za samo 24.499 dinara sa uračunatim PDV-om.   

Dizajniran da isporuči ekstreman broj frejmova u sekundi za sve najaktuelnije ovogodišnje PC igare, uključujući Call of Duty: Ghosts, Watch Dogs i Battlefield 4, GeForce GTX 760 GPU je novo omiljeno oružje za iskustvo igranja u visokoj definiciji. GPU zasnovan na NVIDIA Kepler arhitekturi sa neverovatnih 2,3 gigaflop-ova procesorske snage, GeForce GTX 760 je već dramatično jači od naredne generacije igračkih konzola koje se očekuju do kraja godine.

“Za igrače koji traže neverovatno brze performanse i glatke frejmova za svoje omiljene igre, izbor je jasan: NVIDIA GeForce GPU-ovi,” izjavio je Skot Herkelman, generalni direktor GeForce GPU-ova u kompaniji NVIDIA. “Po početnoj ceni od samo 24.499 dinara sa uračunatim PDV-om, GeForce GTX 760 uvodi novi nivo performansi, funkcija i pristupačnosti, tako da igrači mogu iskusiti grafički najzahtevnije naslove današnjice uz detalje na maksimumu. To je sjajna prilika da se postane PC gejmer!”

Da bi zadovoljili zahteve gejmera za većim prilagođavanjem i overkloking opcijama, GeForce GTX 760 uključuje NVIDIA GPU Boost 2.0 tehnologiju, koja automatski povećava GPU takt za poboljšane performanse, a dodaje temperaturni target i kontrolu ventilatora, kao i dodatni proctor za fino podešavanje napona i optimizaciju za napredna rešenja vodenog hlađenja.

GeForce GTX 760 takođe podržava poslednji niz gejming tehnologija kompanije NVIDIA, uključujući NVIDIA PhysX i NVIDIA TXAA anti-aliasing. Plus, to podrazumeva novi NVIDIA GeForce Experience softver, koji pruža najbolje industrijske drajvere za glatko igranje, napredne funkcijekao što su NVIDIA ShadowPlay softver i optimalne postavke za igranje igara u najboljem kvalitetu uz samo jedan klik. A za one igrače koji zahtevaju najbolje tu je NVIDIA SLI tehnologija – najmoćnije industrijsko multi-GPU rešenje koje isporučuje još viši nivo performansi.

Pored ovih novih funkcija, GeForce GTX 760 predstavlja ogromna poboljšanja performansi u odnosu na prethodne GeForce GPU-ove. Tri puta je brži od još uvek popularnog GeForce GTX 275 GPU-a i dva puta brži od GeForce GTX 560 GPU-a, što obezbeđuje značajno bolje igračko iskustvo sa podrškom za sve aktuelne gejming tehnologije.

Cena i dostupnost

NVIDIA GeForce GTX 760 GPU je dostupan kod vodećih svetskih proizvođača grafičkih kartica, uključujući ASUS, EVGA, Gainward, KFA2, Gigabyte, Inno3D, MSI, Palit, PNY, Point of View i Zotac. Partnersko učešće će varirati od regiona do regiona. GTX 760 mozete kupiti odmah od etailer-a kao sto su WinWin, PC Practic i Emmi po ceni od 24.499 dinara sa PDV-om za referentni model.

Za više informacija o tome kako GeForce GPU-ovi drastično menjaju način igranja, posetite www.geforce.com. NVIDIA Flickr stranica sadrži celu liniju fotografija GeForce proizvoda.

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar