Kategorija vesti: BlueGedžetiTechnolife

Novi NVIDIA GeForce 700M GPU-ovi za bolje performanse

NVIDIA je danas najavila pet novih modela GPU-ova za laptop računare koji donose tri tehnologije koje automatski uvećavaju perfomanse laptopa.

Bez ikakve potrebe za bilo kakvim dodatnim podešavanjem od strane korisnika tehnologije u pozadini rade kako bi se produžilo trajanje baterije, unapredile perfomanse i obogatilo vizuelno iskustvo, Tehnologije koje se koriste na novim GPU-ovima uključuju sledeće:

  • Nova NVIDIA GPU Boost 2.0 tehnologija koja inteligentno podešava GPU brzinu kako bi se maksimalno iskoristile perfomanse.
  • NVIDIA Optimus tehnologija koja omogućava dug rad na bateriji gaseći GPU kada nije potreban.
  • GeForce Experience softver koji menja podešavanja u igrama za najbolje perfomanse i vizuelni kvalitet koji se može dobiti od konkretnog modela laptopa koji korisnik poseduje i stara se o tome da korisnik uvek ima poslednjuverziju drajvera.

“Postoji elegantna jednostavnost tehnologije u NVIDIA GeForce 700M procesorima”, izjavio je Rene Haas, potpredsednik i glavni menadžer laptop sektora u komapniji NVIDIA. “Koristite vaš laptop onako kako želite a GeForce čini vase iskustvo odličnim.”

Nova linija NVIDIA GeForce 700M procesora koji koriste pomenute tehnologije uključuje GeForce GT 750M, GeForce GT 745M i GeForce GT 740M modele u segment visokih perfomansi,  a takođe i GeForce GT 735M i GeForce GT 720M u mejnstrim segment.

NVIDIA GeForce 700M GPU-ovi su dostupni od danas. Svi vodeći proizvođači  laptop računara će predstaviti svoje nove modele sa GPU Boost 2.0 tehnologijom, uključujući Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, MSI, Samsung, Sony i Toshiba.

Više informacija o GeForce 700M familiji laptop procesroa možete naći na www.geforce.com.

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar