Kategorija vesti: Lepota/KozmetikaRed

Novi Avon parfem koji će vas inspirisati i probuditi vam pozitivan stav

 

Često nam treba mali podsetnik za radovanje svakom novom danu i uživanje punim plućima u sitnim zadovoljstvima. Zbog toga je Avon kreirao novi parfem Viva la Vita. Inspirisan je Italijom, zemljom koja odiše strašću, nekakvom posebnom atmosferom i mirisima, čiji su stanovnici poznati po pozitivizmui hedonizmu.

Italijani umeju da uživaju u malim stvarima, od čaše dobrog vina, ukusnog zalogaja, kugle sladoleda, pa do porodičnog ručka i zalaska sunca. Većina smatra da su baš oni razvili umetnost življenja a, zahvaljujući novom Viva la Vita mirisu, taj specifičan italijanski duh postaće i deo vaše svakodnevice. Novi parfem, koji predstavlja izvanredan spoj sočnog crvenog grejpfruta sa fuzijom jabuke, nežnih nota magnolije i senzualne vanile, postaće snaga koja vas pokreće i podstiče da uživate u čarima svakog momenta.

Fokusirajte se na ono što vas čini srećnim. Odvojte vremena za sebe, svoje prijatelje, za porodicu. Ne budite u žurbi. Počnite da sreću nalazite u sitnicama. Nađite motivaciju u svakom novom danu, a ovaj novi, voćni miris biće idealan partner za dnevnu inspiraciju. Uz Viva la Vita parfem živećete kao da je svaki dan poseban dan!

Gde ga možete nabaviti?
Možete ga kupiti preko Avon brošure aktuelne od 9. februara do 1. marta, kao i putem sajta www.avon.rs.

Još jedna sjajna stvar:
Tokom ovog perioda Viva la Vita mparfem dostupan je po ceni od 1.399 dinara, u okviru specijalnog seta koji sadrži parfem, losion za telo i sjaj za usne u nijansi koji izaberete.

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar