Kategorija vesti: Lepota/KozmetikaRed

Monika Beluči zanosna i u 52. godini i ne krije tajnu svog dobrog izgleda

Monika vam poručuje da jedete pastu, mstalno se smejete i uživate u životu. To je glavni životni moto ove dive zanosnog izgleda. Monika Beluči je nedavno bila gošća našeg glavnog grada zbog premijere filma “Na mlečnom putu” Emira Kusturice, koji se gleda u bioskopima širom zemlje.  Savršeno izgleda i u 52. godini i to zahvaljujući baš ovakvom, opuštenom pristupu životu.

Glumica raskošne lepote tvrdi za sebe da je kao neka prelepo zrela kruška – vrlo sočna i slatka. Nema neki poseban odnos prema vežbanju. Nikada za cilj nije imala mršavost i vrlo se ponosi svojim oblinama. Kaže da eretanu ne voli ništa posebno. “Da ustanem u 5 ujutru da bih u teretani počela da vežbam u 6? Ne dolazi u obzir!” Ona je ipak za neku lakšu, praktičniju i, kako kaže zabavniju varijantu – “Oblačim crno”.

Monika umereno vežba. Voli jogu i plivanje i njih smatra najboljim načinom održavanja top forme. Četiri puta nedeljno pliva po 45 minuta. A ponekad ide i na kapueru i kikboks.

Kao što smo već spomenuli, nije pristalica izgladnjivanja. Kada je potrebno da za ulogu izgubi koji kilogram, ona ishranu svede na meso, ribu i povrće, pa brzo smrša. Svakako, više voli kad za ulogu treba da se ugoji. Naravno, najviše voli italijansku kuhinju, odnosno testenine. Njen plan ishrane se bazirana na veličini porcija a ne na određenoj vrsti namirnica već .

 

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar