Kategorija vesti: Lepota/KozmetikaRed

Micelarna voda po meri vaše kože

Nova formulacija La Roche-Posay Ultra micelarnih voda kreiranih za svaki tip kože učiniće da šminka, nepravilnosti, zagađenje i neprijatan osećaj na koži postanu prošlost!

 

La Roche-Posay zna da svaki tip kože ima drugačije potrebe, pa i kada je čišćenje u pitanju. Zbog toga su i stručnjaci za osetljivu kožu stvorili tri specijalne formule koje kombinuju efikasnost za uklanjanje nečistoće, šminke i oku nevidljivih čestica zagađenja sa aktivnim sastojcima: La Roche-Posay termalnom vodom. Unapređena formula micelarnih voda, La Roche-Posay kombinuje moćne micele sa glicerinom za bolju toleranciju i efikasnost. Formula se lako nanosi, bolje deluje kada su u pitanju šminka i nečistoće, pa tako omogućava njihovo ljednostavnije i brže uklanjanje, sa manje muke, ali i očuvanje barijere kože i njene zaštitne funkcije hidrolipidne. Sigurni smo da ćete i vi među ove tri formule  pronaći “svoju”!

Ukoliko imate osetljivu kožu…
Izaberite La Roche-Posay Ultra micelarnu vodu koja kaima svežinu fiziološkog mirisa sa posebnom efikasnošću i 1% glicerina. Ovaj proizvod efikasno uklanja nečistoće, nežno čisti, umiruje, a ipak ne isušuje kožu. Čini kožu je blistavo čistom i pruža joj osećaj svežine. (200 ml 1.090 din., 400 ml 1.562 din.)

Ukoliko imate reaktivnu kožu …
IzaberiteLa Roche-Posay Ultra micelarnu vodu karakterisanu pojačanom koncentracijom glicerina 5%, zahvaljujući kojoj se postiže vrlo prijatna, lagana i glatka tekstura.
Ona predstavlja pravu inovaciju u čišćenju osetljive kože. Intenzivno je hidrira, nežno čisti, a ne isušuje. Čini je blistavo čistom, smanjuje osećaj zatezanja, žarenja i ublažava crvenilo. (200 ml 1.090 din., 400 ml 1.562 din.)

Ukoliko imate masnu kožu …
Probajte La Roche-Posay Effaclar Ultra micelarnu vodu koja je karakterisana svežinom Effaclar mirisa sa pročišćujućom snagom cinka i 1% glicerina. Ona efikasno uklanja nečistoće i šminku(98% šminke već sa prvom vaticom), pruža koži osećaj svežine, i ostavlja je blistavo čistom i manje sjajnom. (200 ml 1.090 din., 400 ml 1.562 din.)

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar