Kategorija vesti: OrangeUrban vodič

LAV CRVENO – Savršeno i za hranu i za dušu!

LAV brend obradovao je ljubitelje piva još jednom inovacijom u svom portfoliju, predstavivši LAV CRVENO na specijalno organizovanom događaju u restoranu “Ima dana” u Beogradu. 

LAV CRVENO spada u kategoriju crvenih piva, i savršeno se uklapa uz hranu, upotpunjujući užitak jela. Kao što i priliči svakoj dobroj gozbi, goste su u prijatnoj atmosferi zabavljali domaćini večeri – poznati glumac Dragan Mićanović i popularna voditeljka Gorica Nešović.

“LAV CRVENO je savršen izbor za svakog gurmana, to je pivo napravljeno za hranu i dušu. Napravljeno je u saradnji sa našim najboljim klijentima – više od hiljadu iskusnih ugostitelja. Iskreno se nadamo da će LAV CRVENO vrlo brzo postati neizostavni deo svakog obroka i svih vrsta proslava“, izjavio je Marketing Direktor kompanije Carlsberg Srbija, Andre Jacques.

LAV CRVENO je pivo crvenkaste boje, jedinstvenog ukusa i arome, napravljeno od posebnog tipa slada i najfinijih sorti hmelja, sa sadržajem alkohola od 5,2 %.

Prvo je pivo na našem tržištu koje istovremeno pruža komplementarno i kontrastno iskustvo pri konzumiranju uz hranu. LAV CRVENO, koje se u prodaji nalazi od početka aprila, dostupno je u nepovratnoj ambalaži od 0.4l i povratnoj od 0.5l.

Osnovna karakteristika koja izdvaja crveno pivo od ostalih vrsta piva jesu boja i sastojci. Crvenkastu boju piva određuje boja slada, dok je ukus ovog piva blago slatkast, sa specifičnom aromom. Oni koji vole da probaju nešto novo, a ipak žele da ostanu verni svom omiljenom pivu, imaju prilike da uživaju u novoj varijanti LAVa.

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar