Kategorija vesti: Lepota/KozmetikaRed

Evo kako da vam se karmin ne razmaže

Kada volite kozmetiku stalno tražite nove savete i trikove na koji način biste mogli da vašu svakodnevnu mejkap rutinu dovedete do savršenstva. Uvek se pitate kako nekome duže traje maskara, puder ne ostavlja tragove ili se karmin ne razmazuje po ivici usana. Istražili smo, isprobali smo i sada vam predstavljamo trik kojim ćete izbeći razlivanje karvina po ivici usana.

Ovaj trik izvorno potiče od glumice Izabele Rosalini koja je u jednom intervjuu otkrila kako povećava postojansot crvenog karmina na svojim usnama koji je njen zaštitni znak. Olavka bi mogla biti jedno od rešenja kako da sprečite razlivanje karmina, ali olovka će uvek dodatno istaći vaše usne, postoji bojazan da ne izaberete istu nijnsu, zato olovka za usne u boji karmina nije idealno rešenje, ali olovka za usne u boji kože može biti.

Naime, neophodno je da usne zapravo oivičite olovkom u boji kože. Tako ćete sprečiti razlivanje, a blago presijavanje olovke ostaviće efekat većih usana.  Tekstura olovke deluje kao barijera te će ruž stajati gde mu je i mesto. U slučaju da pri ruci nemate olovku, možete se poslužiti osvetljivačem u bilo kojem drugom obliku.

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar