Kategorija vesti: Art ShowBlueFilm

Dedpul konačno izlazi ostalim herojima na crtu

Studio 20th Century Fox odlučio je da nekonvencionalnom Marvelovom anti-heroju Dedpulu da šansu, a glavna uloga je pripala Rajanu Rejnoldsu, koji ju je želeo još od 2005. godine. Pogledajte prvi trejler Dedpula koji samo nagoveštava šta nas očekuje u februaru 2016 u bioskopima!

Dedpul je prvi put predstavljen na velikom ekranu u filmu studija 20th Century Fox-a “X – Men: Poreklo Vulverina”. Film nije postigao dobre rezultate na svetskim blagajnama i samim tim, Dedpul je ostao u senci.

Konačno 11. februara sledeće godine stiže u bioskope neverovatna priča o bivšem pripadniku specijalnih jedinica – plaćeniku Vejd Vilsonu, koji nakon rigoroznih eksperimenata stiče natprirodnu moć isceljenja i pretvara se u njegov alter ego, Dedpula. Ubrzo neuništivi antiheroj na ivici razuma, sa novim sposobnostima i smrtonosnim smislom za humor, kreće u potragu za čovekom koji mu je zamalo uništio život.

Pored Rejnoldsa u filmu glume Morena Bakarin, Ed Skrein, T.Dž.Miler, Đina Karano i Briana Hildebrand.

Rejnolds i studio 20th Century Fox su obećali da će film ostati veran stripu, pogledajte prvi trejler koji ima R rejting – što jasno govori da nije za sve uzraste, pogotovo ne za decu.

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar