Kategorija vesti: OrangeUrban vodič

Dan žena u UŠĆE Shopping Centru

Sve dame biće u prilici da dobiju besplatne savete i usluge šminkera, manikira i frizera, kao i interesantne poklone ukoliko posete UŠĆE Shopping Center od 6. do 8. marta, u periodu od 15 do 21 čas. Mini Beauty centar biće organizovan u okviru manifestacije „Svaki dan je tvoj dan” koja se održava u UŠĆE SC povodom predstojećeg Praznika žena.

Sve pripadnice lepšeg pola koje budu zainteresovane moći će da se informišu o novim preparatima, tretmanima i nezi kose, ali i da dobiju savete stručnjaka o tome kako da se našminkaju za samo nekoliko minuta, koja im frizura odgovara po obliku lica, kao i da besplatno iskoriste tretman za koji se odluče.

Posetioci koji budu želeli da iskažu ljubav dragoj ženskoj osobi, imaće priliku da svoje poruke ostave u Naxi kutku, a najzanimljivije od njih će biti emitovane tokom trajanja manifestacije u programima Naxi radija i UŠĆE Shopping radija. Pet najinteresantnijih poruka osvojiće specijalne poklone, a svi oni koji u mini Beauty centru budu ostavili poruku za svoju voljenu osobu dobiće paketiće za ulepšavanje.

Drage dame, svaki dan je vaš dan, a Osmi mart je praznik koji bi trebalo samo da nas podseća na to. Dođite u UŠĆE Shopping Centar, posvetite dan sebi i uživajte u tome što ste pripadnica lepšeg pola.

 

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar