Kategorija vesti: BlueZanimljivo

Cineplexx poklon kartica

Ukoliko želite da obradujete dragu osobu sa originalnim poklonom za Novu godinu, bioskop Cineplexx nudi mogućnost kupovine savršenog filmskog dara za najbliže! Dosta vam je bakinih pletenih džempera, pegli i dosadnih kravata? Želite da poklonite novogodišnji poklon koji će izmamiti osmeh na lice dragim osobama? Poklonite im najbolji provod. Poklonite Cineplexx poklon karticu.

Sezona praznika je pred vratima, a izbor odgovarajućeg poklona je uvek pod znakom pitanja. Obradujte mamu, tatu, brata, sestru ili prijatelja poklon karticom bioskopa Cineplexx i omogućite im da uživaju u najnovijim filmskim hitovima, među kojima izdvajamo najiščekivaniji, sedmi nastavak sage „Star Wars”, novi film Kventina Tarantina „Podlih osam”, sinhronizovane animacije za najmlađe „Alvin i veverice: Velika avantura“ i „Dobri dinosaurus“, ali i fenomenalnog Leonarda Dikaprija i Toma Hardija u ostvarenju Oskarovca Alehandra Gonzalesa Injaritua „Povratnik“.

Cineplexx poklon karticu je moguće preuzeti na blagajni bioskopa, odrediti vrednost koju prema sopstvenom izboru i tako pokloniti jedinstveni filmski provod. Dobitnik poklon kartice istu može iskoristiti za kupovinu ulaznica za film i projekciju po izboru u periodu od dve godine.

Više informacija možete naći na www.cineplexx.rs

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar