Kategorija vesti: Ljubav & SeksPorodicaRed

Čemu nas uči kriza u vezi?

Idealna veza ne postoji, dobri i loši trenuci će uvek biti prisutni. Kriza u vezi ne treba da se gleda kao nešto loše, jer, ako ste je prebrodili omogućeno vam je da rastete dalje u vezi.

Koliko god se priča o dobrim i lošim stranama života mi prihvatamo samo dobre, dok nas loše uvek uhvate nespremne. To je razlog zašto uvek nepromišljeno reagujemo na situacije koje zahtevaju malo mozganja.

Dešava se da vas povređenost udaljava od partnera, ali vremenom se vraća sve, lepi trenuci, lepo vreme sa voljenom osobom i sva sećanja koja ste zajedno stekli.

Razumevanje boljega u vezi i izvlačenje pouka iz bolnih situacija pomoćiće vam u odluci da li želite da popravite porušeni odnos.
Učiniće vam se da je nemoguće popraviti odnos dok je sve sveže ali stručnjaci navode da je to zato što osećamo pritisak da sve bude kao pre svađe.

Ukoliko se radi o nečemu ozbiljnijem, zauzmite svoj stav i mislite na svoju sreću i budućnost, udaljite se od partnera i pustite da vreme odradi svoje. Preispitajte se vidite li budućnost sa tom osobom, a u zavisnosti od situacije ponekad i druga šansa nije loša.

Svaka loša situacija nas uči novim dobrim lekcijama, zapamtite to.

 

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar