Kategorija vesti: Art ShowBlueFilm

Bioskop Cineplexx te vodi u Berlin

Bioskop Cineplexx UŠĆE Shopping Center te vodi na premijeru najnovijeg Bonda u Berlin 28. oktobra! Svi koji žele da uđu u konkurenciju za ovo putovanje treba da se fotografišu u stilu tajnog agenta 007 sa svojim kartama za film „Spektra“ u bioskopu Cineplexx i da fotografiju postave na svoj Instagram ili Facebook profil uz upotrebu hashtag-a #CineplexxUsceMeVodiUBerlin. Profil učesnika je potrebno da bude javan, kako bi sama fotografija bila vidljiva.

Autor najoriginalnije fotografije prema oceni stručnog žirija biće nagrađen putovanjem za dve osobe na premijeru filma “Spektra” u Berlinu. Pobedniku i njegovom pratiocu biće obezbeđen put, smeštaj, odlazak na svečanu premijeru filma i džeparac na MasterCard poklon kartici u iznosu od 200 EUR po osobi.

Odluku o pobedniku foto konkursa doneće tročlani stručni žiri koji čine predstavnici UŠĆE Shopping Centra, MasterCarda i bioskopa Cineplexx. Konkurs je otvoren do 21. oktobra 2015. do podneva, a više detalja i sva pravila možete naći na www.cineplexx.rs.

Trejler filma možete pogledati na ovom link-u

Karte za film „Spektra“ se nalaze u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar