Kategorija vesti: BlueGedžetiTechnolife

Besplatni Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist uz GeForce grafičku kartu

NVIDIA je danas najavila saradnju sa Ubisoft kompanijom kako bi omogućila intenzivnije i najdramatičnije moguće gejming iskustvo za Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist igru. Počev od danas, gejmeri koji kupe GeForce GTX 660, 660 Ti, 670, 680, 760, 770 ili 780 od ovlašćenog partnera, dobiće besplatnu kopiju ekskluzivnog izdanja Splinter Cell Blacklist igre za PC računare, koja će biti zvanično predstavljena 20. avgusta 2013. godine u Severnoj Americi.   

NVIDIA inženjeri blisko sarađuju sa razvojnim timom iz Ubisoft Toronto studia kako bi uključili niz najnovijih igračkih tehnologija za Splinter Cell Blacklist uključujući Direct X mozaik, NVIDIA HBAO+, TXAA antialiasing i surround tehnologije kako bi gejmeri u svim svojim tajnim misijama mogli da iskuse glatke frejm rejtove i fantastične vizuelne efekte.

U Splinter Cell Blacklist, Sem Fišer se vraća kao lider četvrtog Echelon-a, elitne jedinice za borbu protiv terorizma, sa novim zadatkom – da uhvati nalogodavce sa Crne liste zbog niza pojačanih smrtonosnih napada na američke interese. Da bi prekinuli odbrojavanje sa Crne liste, igrači će moći da izaberu najbolji način da se suoče sa svakim izazovom tako što će ući u Semov arsenal obuke za smrtonosne veštine. Najveću igru u nagrađivanoj seriji Splinter Cell Blacklist karakteriše impresivna priča koju kreira jedan igrač, različite co-op misije i povratak legendarne Spies Vs. Mercs multiplayer opcije; a sve podržano od strane univerzalnog sistema ekonomije i prilagođavanja koji dozvoljava igračima da potpuno prilagode igračko iskustvo prema sebi.

Za kompletnu listu ovlašćenih partnera, molimo vas posetite: www.GeForce.com/FREESplinterCell. Ova ponuda važi do 31. decembra 2013., ili dok odbrojavanje na Crnoj listi ne bude završeno – šta god da se desi prvo.

Partneri koji učestvuju u promotivnoj akciji: PINWinwin, i Emmi.

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar