Kategorija vesti: BlueGedžetiTechnolife

ASUS GeForce GTX 650 DirectCU Pandaren Monk Pet komplet

ASUS GeForce GTX DirectCU, DirectCU OC, i DirectCU TOP grafičke karte sada dolaze u specijalnom World of Warcraft Mists of Pandaria izdanju. Kupci dobijaju bonus Pandaren Monk Pet lik koji se može skinuti sa interneta, što se poklapa sa izlaskom najnovije ekspanzije za ovu globalno popularnu MMORPG igru. TOP verzije grafika koriste ručno podešeni grafički procesor koji radi za 157MHz brže od referentnog modela, a uz pomoć DirectCU tehnologije za hlađenje, pružaju vam mnoštvo avantura uz hladnu i tihu grafiku.

Ekskluzivne tehnologije, ASUS DIGI+ VRM i Super Alloy Power dodatno doprinose stabilnosti, overkloking mogućnostima, i dugom veku trajanja proizvoda, a uz to, GPU Tweak se vraća na scenu u punom sjaju kako bi korisnicima omogućili jednostavan pristup svim opcijama za tjuniranje karte.

Specijalni paket za ljubitelje WoW

Da bi obeležili lansiranje Blizzard’s Mists of Pandaria World of Warcraft dopune, ASUS nudi korisnicima specijalni karakter (lik) koji se može skinuti sa mreže, Pandaren Monk Pet, uz svaku kupljenu GeForce GTX 650 DirectCU, DirectCU OC, i DirectCU TOP grafičku kartu. Ovaj jedinstveni dodatak ima izgled Pandarena, veoma poštovanog ali misterioznog naroda iz Azerota, u kom se odigrava radnja popularne igre World of Warcraft MMORPG. Za sve igrače WoW-a, pridruživanje lika Pandaren Monk Pet njihovoj avanturi pruža dodatnu podršku i emotivnu vrednost igri jer koristi fleksibilne i vrlo efikasne performanse ASUS GeForce GTX 650 DirectCU karte.

TOP taktovi na ubrzanju

ASUS je fabrički tunirao GeForce GTX 650 DirectCU TOP kartu na 1215MHz, odnosno 157MHz brže od referentnog modela. Sa preko 10% višim vrednostima, ovaj overklok omogućava ekstra frejmove u sekundi bez potrebe da korisnik sam interveniše. TOP edicija grafika korisniti vrlo precizno testirane grafičke procesore koje su inženjeri pažljivo birali kako bi obezbedili stabilne performanse čak i pod većim opterećenjima. Standardna GeForce GTX 650 DirectCU radi na 1058MHz, dok overklokovana verzija radi na 1137MHz.

Bolja avantura sa DirectCU inovativnim hlađenjem

Sve tri ASUS GeForce GTX 650 karte koje učestvuju u ovoj akciji isporučuju se sa DirectCU hlađenjem koje uključuje toplotne cevi od bakra i veći hladnjak radi efikasnijeg odvoda toplote. Ove karte su 20% hladnije u radu od referentnih modela, a uz njihove duple ventilatore su i 3 puta tiše od standardnih modela, pa tako pružaju veću stabilnost i prijatnije igračko okruženje kako bi se igrači WoW-a fokusirali na napredovanje u igri bez ometanja.

DIGI+ VRM i Super Alloy Power ojačava stabilnost novih modela

Kako WoW često podrazumeva duže igračke sesije, ASUS digitalna regulacija napona kao i komponente ojačane posebnim legurama postaju ključne za postizanje stabilnog rada i dužeg životnog veka proizvoda. DIGI+ VRM precizno upravljanje naponom poboljšava energetsku efikasnost dok, sa druge strane, otvara nove mogućnosti za overkloking, dok Super Alloy Power kondenzatori i MOFEST-i garantuju stabilnost i životni vek koji je i do 2.5 duži od referentnih modela. Super Alloy Power tehnologija uključuje specijalne legure koje pomažu u eliminaciji šuma i umanjenu variranje napona, čiji je rezultat stabilniji i dugovečniji rad pomenutih modela.

Jednostavno ali dovoljno precizno za RPG čistunce

Baš kao što World of Warcraft pruža mnoštvo mogućnosti za optimizaciju, ASUS-ekskluzivni GPU Tweak pruža korisnicima pristup interfejsu koji je lak za korišćenje dok istovremeno pruža pregršt opcija za tjuniranje grafike. Iz samog interfejsa korisnici mogu menjati brzine procesora i memorije, napon, brzinu ventilatora, i igračke profile. GPU Tweak dozvoljava mnogo veće iskorišćavanje overkloking opcija koje u startu nudi NVIDIA GeForce GTX 650 GPU, i donosi bolje performanse na veoma lak način.

Specifikacije i opcije proizvoda mogu biti promenjene bez prethodne najave. Posetite www.asus.com za više detalja. Za dostupnost ovih modela kontaktirajte najbližeg prodavca. 

Povezane vesti

Ostavite Vaš komentar